Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 477139
Прогноз погоди
У Житомирі правоохоронців привітали з нагоди професійного свята
19 грудня 2013 року 10:39

18 грудня 2013 року урочисті заходи з нагоди Дня міліції України відбулися в актовій залі УМВС України в Житомирській області. Нинішніх правоохоронців, ветеранів органів внутрішніх справ вітали керівництво міста та області, а також колеги з Білорусі – представники Гомельського Управління внутрішніх справ.

На початку урочистостей з вітальним словом виступив начальник УМВС України в Житомирській області Анатолій Лазарев. Він подякував усім працівникам міліції області за докладання зусиль задля забезпечення правопорядку в місті Житомирі та області. Керівник житомирської міліції висловив окрему вдячність пенсіонерам і ветеранам органів внутрішніх справ, закликавши їх і в подальшому брати активну участь у колективному житті діючих працівників і ділитися з ними безцінним досвідом.

Із професійним святом правоохоронців привітав Житомирський міський голова Володимир Дебой. Міський голова подякував охоронцям правопорядку, працівникам ДАІ за щоденну титанічну роботу – забезпечення миру, громадського спокою, охорону прав і свобод під час мирних акцій, які відбуваються в місті.

«Лише спільно ми можемо забезпечувати у місті жита і миру спокій, благополуччя. Якщо ми радитимемось, вестимемо діалог із людьми, то вони достойно оцінять ефективність нашої роботи», – зазначив Володимир Дебой.

Також міський голова побажав правоохоронцям міцного здоров’я, благополуччя, високо і достойно нести звання охоронців Закону.

Пам’ять загиблих правоохоронців  вшанували хвилиною мовчання.

До урочистостей з нагоди професійного свята правоохоронців долучились також голова Житомирської обласної ради Йосип Запаловський, архієпископ Житомирський і Новоград-Волинський, Високопреосвященійший Никодим, відомий культурний діяч, автор і виконавець своїх пісень, викладач, а також ведучий урочистого заходу Володимир Шинкарук та ін.

Під час урочистостей виступили оновлений ансамбль пісні й танцю УМВС Житомирщини та ін.

Кращих працівників органів внутрішніх справ  відзначили Почесними грамотами, цінними подарунками та преміями, які були вручені від імені органів місцевого самоврядування, керівництва МВС, УМВС, а також інших відомств.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare