Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 464455
Прогноз погоди
Депутати проголосували за розпуск виконавчого комітету
11 грудня 2013 року 12:15

З другої спроби питання щодо розпуску виконавчого комітету прийняли депутати Житомирської міської ради сьогодні, 11 грудня 2013 року, під час позачергової сесії. Так депутати оцінили діяльність виконавчого комітету, до складу якого входять представники у тому числі опозиційних сил.

Під час розгляду питання розпуску виконавчого комітету перед депутатами та житомирянами виступив Житомирський міський голова Володимир Дебой.

Керівник міста підкреслив, що це питання включено до порядку денного двічі, а отже – з порушенням регламенту міської ради, з певним притиском на депутатський корпус. Адже досі жодних зауважень щодо роботи виконавчого комітету не надходило.

Міський голова Володимир Дебой наголосив, що виконавчий комітет працював ефективно, адже забезпечив ситуацію в Житомирі однією з найбільш стабільних і спокійних, порівняно із іншими містами держави, за рахунок того, що міська влада знаходить порозуміння з лідерами студентського руху та всіма людьми, які виступають за мирне волевиявлення.

«Якщо сьогодні в силу різних обставин та особистих образ у декого виникло бажання щось змінювати, то це питання повинно обговорюватися, а не вирішуватися підпільно. Ми не можемо допустити колапсу в місті. Я закликаю кожного добре обдумати своє рішення, адже сьогоднішня ситуація може створити ще більшу напругу на фоні загальнодержавної», – сказав Володимир Дебой.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове