Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5541
візитів всього: 479357
Прогноз погоди
Напередодні Дня Збройних Сил України військовослужбовців привітав Житомирський міський голова
5 грудня 2013 року 16:24

Урочистий концерт та привітання військовослужбовців з нагоди Дня Збройних Сил України відбулись 05 грудня 2013 року в Житомирському облмуздрамтеатру ім. І. Кочерги.

Урочистий захід пройшов за участі Житомирського міського голови Володимира Дебоя, голови ОДА Сергія Рижука та голови обласної ради Йосипа Запаловського, а також командира 8-го армійського корпусу, генерала-лейтенанта Петра Литвина.

Житомирський міський голова Володимир Дебой наголосив на тісній співпраці міста з 8-м армійським корпусом, 95-ю аеромобільною бригадою та Житомирським військовим інститутом імені С. П. Корольова.

Зокрема, в декількох напрямках – військово-патріотичне виховання молоді, робота з ветеранами по вихованню молоді, проведення та відродження знаменитої військової гри «Зірниця», яка стала прикладом для молоді служити своїй Батьківщині, підготовки та вихованню патріотичного духу.

«Ми маємо гарну і постійну співпрацю. Дякую військовослужбовцям  за допомогу у відродженні табору «Супутник», який сьогодні вже використовується повноцінно для оздоровлення наших дітей. Дякую кожному з Вас за те, що допомагаєте, особливо, у зимовий період. Завдяки вашій підтримці ми не  допустили колапсу в нашому місті під час складних погодних умов. Спільними зусиллями, складними зусиллями, ми вирішимо, сподіваюсь, у найближчий час, питання введення в експлуатацію будинку по вул. Жукова, 8. Це наші спільні кроки та спільні здобутки. Сподіваюся, що попереду у нас буде ще багато добрих справ і плідної співпраці», – сказав міський голова Володимир Дебой.

Також керівник міста вручив військовослужбовцям грошові винагороди та грамоти за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня Збройних Сил України.

Після привітань військовослужбовців відбувся урочистий концерт.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare