Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 463581
Прогноз погоди
Встановлено тарифи на дві додаткові послуги КП «Парк культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна»
4 грудня 2013 року 15:52

Про внесення доповнення в додаток до рішення міськвиконкому «Про встановлення граничних розмірів тарифів на послуги  комунального підприємства «Парк культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна» Житомирської міської ради розглядали під час засідання виконавчого комітету 04 грудня 2013 року. Це питання розглядали у зв’язку з тим, що введено дві додаткові послуги, а саме – прокат більярдних аксесуарів та прокат приладдя для настільного тенісу, тобто тарифів, що встановлюються вперше.

Під час засідання доповідала головний спеціаліст відділу тарифної політики департаменту економічного розвитку міської ради Ірина Гераїмчук.

«З метою встановлення середніх ринкових цін на ці види послуг у м. Житомирі здійснено моніторинг діючих рівнів тарифів. За його результатами, встановлено вартість на ці види послуги: вартість квитка за прокат приладдя для настільного тенісу склала 10 грн. відносно до середньої ціни в місті – 15 грн. за квиток, а також прокат більярдних аксесуарів – 35 грн. відносно до середньої ціни в Житомирі, вартість послуги якої складає від 39 грн. до 60 грн. за одну годину. Тобто вартість на зазначені види послуг є оптимальною. Крім того, це дасть змогу бути конкурентоспроможними», – зазначила Ірина Василівна.

Граничні розміри тарифів на послуги підприємства «Парк культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна» Житомирської міської ради

 

п/п

Вид послуги

Вартість квитка,

грн. (з ПДВ)

1.

Відвідування дитячих атракціонів

8, 00

2.

Відвідування дорослих атракціонів

10,00

3.

Прокат човна, катамарану з рятувальним кругом

55,00

4.

Відвідування пневматичного тиру (вартість одного пострілу)

0,85

5.

Прокат більярдних аксесуарів (за одну годину)

35,00

 

Крім того, під час засідання директор підприємства Володимир Черниш відповів на питання членів виконкому щодо святкування і підготовки до зимових свят.

«Ми практично готові прийняти всіх житомирян, але залежно від погодних умов, в Гідропарку проводитиметься підготовка лижних трас. На сьогоднішній день у нас є домовленість щодо прокату лиж, а також ковзанів. Якщо погодні умови дозволятимуть, ми робитимемо все можливе, щоб працювати ефективно в період зимових свят», – зазначив Володимир Черниш.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове