Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481526
Прогноз погоди
Працівники учбово-виробничого підприємства УТОС у Житомирі відзначили 80-річчя створення Українського товариства сліпих
29 листопада 2013 року 12:33

Святковий захід під назвою «А нам тільки вісімдесят!», присвячений 80-річчю створення Українського товариства сліпих, відбувся 28 листопада 2013 року в приміщенні УВП УТОС м. Житомира.

Під час заходу слабозрячі та незрячі працівники підприємства вітали один одного, а саме – виступили з музичними композиціями, зокрема, творчий ансамбль «Гармонія», учасниці якого незрячі жінки, які працюють на підприємстві, та ансамбль «Черемшина», декламували власні вірші, жартували, інсценізували привітання відомого італійського співака 70-х Аль Бано з директором підприємства Людмилою Вінковською та ряд інших виступів. Також під час проведення урочистого концерту звучала історична довідка, під час якої розповіли про заснування, розвиток і найважчі роки діяльності Українського товариства сліпих.

Долучилася до урочистостей і заступник Житомирського міського голови Наталія Леонченко. Наталія Петрівна привітала колектив УВП УТОС від імені мера Житомира.

«Я щиро захоплююсь вашим життєвим подвигом. Саме так я хочу назвати вашу жагу до життя, вашу небайдужість, вашу соціальну активність. Будь-кому з нас, зрячих, є чому повчитись у вас. І, в першу чергу, це духовність», – зазначила Наталія Леонченко. І побажала незрячим терплячості та здоров’я.

Загалом урочистий захід відбувся у затишній атмосфері та показав, що УВП УТОС у Житомирі має дружній і творчий колектив, а його працівники, не зважаючи ні на які труднощі в житті, залишаються життєрадісними і не втрачають надії на краще.

 

У правління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare