Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 16
візитів сьогодні: 5554
візитів всього: 482526
Прогноз погоди
Житомирська ЗОШ № 20 святкує 50-річний ювілей: історія та здобутки закладу
28 листопада 2013 року 17:49

Свій 50-річний ювілей відзначила Житомирська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 20.

Сьогодні, 28 листопада 2013 року, на святкування у міський Палац культури завітали учні, вчителі, колишні випускники ЗОШ № 20, колеги з інших навчальних закладів, бажаючі житомиряни.

Долучилися до урочистостей і заступник міського голови Наталія Леонченко, заступник начальника управління освіти міської ради Раїса Кошевич і голова комітету профспілки працівників освіти і науки м. Житомира Тамара Чугаєвська.

Учні привітали школу не лише українською, а й французькою мовами, бо з 1970 року у школі поглиблено вивчається французька мова. Школярі зазначають, що люблять вивчати мови завдяки зусиллям і професіоналізму педагогів.

Учитель французької мови із 25-річним досвідом роботи, випускниця цієї школи Лілія Болден підкреслює — щоб завоювати любов дітей, а цим самим заохотити їх вивчати мову, треба бачити у них, в першу чергу, людей.

Директор школи Борис Ведмеденко розповів, що коли вперше побачив навчальний корпус, то навіть і подумати не міг, що буде там працювати, проте нині за будь-яких умов не залишив би її.

«Якась магія стін школи № 20 дає наснагу викладати. Переконаний, що навіть бомби не зруйнують і не відберуть цього у нас, не зможуть знецінити ту родинну атмосферу, яка панує у школі», — зазначив Борис Ведмеденко.

Учнівські та педагогічні колективи школи є постійними учасниками і переможцями змагань різних рівнів. Зокрема, у 2013 році переможцем Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року 2013» в номінації «Французька мова» стала вчитель французької мови Олена Лисянюк, нагороду якій вручив Президент України Віктор Янукович.

«Приємно, що у нашому місті є така хороша школа, де діти не лише навчаються, а й всебічно розвиваються. Бажаю, щоб навчальний заклад і надалі зростав, налагоджував співпрацю у сфері міжнародних зв’язків і робив умови для здобуття освіти ще більш комфортними», — побажала Наталія Леонченко.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare