Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5556
візитів всього: 482567
Прогноз погоди
106 випускників «Школи місцевого самоврядування» одержали сертифікати успішності
28 листопада 2013 року 10:45

Випуск та урочисте вручення сертифікатів про успішне закінчення 20-ї сесії «Школи місцевого самоврядування» активній молоді міста відбулись ввечері 27 листопада 2013 року в залі засідань Житомирської міської ради.

Заняття «Школи місцевого самоврядування» (далі – «Школа») тривали більше місяця. Сертифікати про її успішне закінчення отримали 106 слухачів різних навчальних закладів м. Житомира.

Черговий випуск «Школи» та офіційна церемонія вручення сертифікатів успішності відбулись за участі заступників Житомирського міського голови Олександра Бочковського та Юрія Мойсеєва, начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Олени Сарно, засновника «Школи» Олега Данилейко та куратора Марини Кур’яти.

«Загалом бажання стати учасниками «Школи» виявили 178 студентів, але до кінця дійшли найсильніші та витриваліші. З кожним роком кількість молоді, яка хоче долучитись до участі в «Школі місцевого самоврядування» збільшується», – підкреслила Олена Сарно.

Вітаючи випускників «Школи місцевого самоврядування», заступник міського голови Олександр Бочковський наголосив: «Сьогодні Житомиру потрібна активна, інтелігента, освічена молодь, вихована у дусі патріотизму, а «Школа місцевого самоврядування» якраз і дає можливість реалізувати свої здібності та здобути необхідний досвід і знання у роботі в органах місцевого самоврядування».

Із закінченням «Школи» студентів також привітав заступник міського голови Юрій Мойсеєв. «В першу чергу, від роботи органів місцевого самоврядування залежить добробут і благоустрій усього міста. І ця робота не з легких. Вона потребує великих знань, обізнаності, вміння постійно вчитись та вдосконалюватись», – зазначив Юрій Мойсеєв. Також Юрій Володимирович побажав випускникам вчитися застосовувати здобуті у «Школі» знання в повсякденному житті, успіхів в усіх починаннях і впевнено крокувати до поставлених цілей.

Засновник «Школи місцевого самоврядування» Олег Данилейко зауважив, що сьогодні минулорічні та інші випускники «Школи» є активними учасниками політичного та громадського життя міста.

Загалом за роки існування «Школи місцевого самоврядування» її учасниками стали понад 2 тис. осіб, 1829 з яких одержали сертифікати про її успішне закінчення.

Найактивніші учасники «Школи» після стажування, будуть зараховані до кадрового резерву Житомирської міської ради.

А в планах на майбутнє, взимку 2014 року, організувати поїздку-екскурсію до Верховної Ради України найстаранніших випускників-учасників «Школи», які незабаром розпочнуть стажування в різних управліннях Житомирської міської ради.

Довідка:

«Школа місцевого самоврядування» – ексклюзивна програма, яка діє у Житомирі з 2001 року за підтримки міської ради.

Метою програми «Школи місцевого самоврядування» – залучення молоді до процесу прийняття рішень на місцевому рівні. Діяльність школи спрямована на підвищення рівня активності молоді у громадському житті міста, формуванні дієвої молодіжної політики та надання можливості талановитій молоді реалізувати себе, у тому числі і у ролі спеціаліста виконавчих органів.

Програма «Школи» складається із циклу теоретичних та практичних занять для молодих людей з елементами інформативного обсягу, необхідного для подальшого формування своєї кар’єри в органах державної влади чи підприємстві.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare