Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5550
візитів всього: 482487
Прогноз погоди
Виконавчий комітет Житомирської міської ради прийняв конструктивне рішення: буде й акція, і ялинка
27 листопада 2013 року 14:15

Рішенням виконавчого комітету Житомирської міської ради погоджено проведення 27 листопада з 15.00 год. до 22.00 год. на майдані ім. С.П. Корольова мирної акції «Євромайдан Житомир» із залученням звукопідсилювальної техніки.

Відповідними службами на час проведення акції на майдані буде встановлено біотуалети та забезпечено громадський порядок.

Житомирський міський голова Володимир Дебой назвав це єдиним правильним вирішенням ситуації, що склалася у зв’язку із проведенням відповідної акції та необхідності підготовки центральних майданів до святкових новорічних і різдвяних свят.

Нагадаємо, вчора, 26 листопада 2013 року, судом прийнято рішення про заборону громадянину Івану Фурлету та іншим учасникам акції  «Я обираю ЄС» встановлювати палатки та звукопідсилюючу апаратуру на майдані ім. С.П. Корольова у м. Житомирі.

Підставою звернутися з позовом до суду про обмеження на встановлення наметів та використання звукопідсилювальної апаратури стало повідомлення УМВС України в Житомирській області щодо (повний текст повідомлення УМВС України в Житомирській області – див.фото) та з метою забезпечення громадського порядку, дотримання прав і свобод інших людей при проведенні мирних зібрань.

«Я підтримаю нормальну мирну акцію, якщо вона буде погоджена конструктивним рішенням членів виконкому. Ми, як влада, завжди сприяли проведенню мирних заходів», – сказав Володимир Дебой.

Заступник міського голови Юрій Мойсеєв закликав організаторів провести акцію  27 листопада 2013 року без політичних гасел та символіки.

Нагадаємо, 29 листопада 2013 року, о 13.00 год. на майдані ім. С.П. Корольова відбудеться зустріч десниці святого великомученика Георгія Побідоносця.

Встановлення новорічної ялинки та святкової ілюмінації на майдані ім. С.П. Корольова розпочнуть із 02 грудня 2013 року.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare