Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 477233
Прогноз погоди
У Житомирі стартував курс для молоді «Щасливий шлюб» за кошти гранту міського голови
25 листопада 2013 року 16:46

Прес-конференція за участі Всеукраїнської благодійної організації АСЕТ, присвячена відкриттю першого у Житомирі тренінгового курсу для незаміжніх пар «Щасливий шлюб» за кошти гранту Житомирського міського голови, відбулась 25 листопада 2013 року в  прес-центрі міської ради.

Учасників прес-конференції привітав заступник міського голови  Олександр Бочковський. Олександр Миколайович розповів про грант міського голови і чому влада вирішила підтримати «Щасливий шлюб».

 «Якщо міцною буде родина, то і міцною буде держава. Міцна сімя має бути основою в усьому, вона є запорукою сильної держави. Тенденція розлучень, на жаль, не тільки у Житомирі, але й в Україні висока. Тому молодь треба готувати до подружнього життя», – підкреслив Олександр Бочковський.

За словами Олександра Миколайовича, проект дошлюбного консультування «Щасливий шлюб» є актуальним, адже допоможе молодим людям психологічно підготуватись до спільного життя, дасть основні поняття про основу та цілі сімейних стосунків, аспекти сімейного планування та узгодження, навчить аналізувати та пояснювати взаємні потреби, допоможе знайти і розробити методи боротьби для вирішення конфліктів у сім’ї, вихід зі стресових ситуацій та їх попередження.

Проект буде реалізовано упродовж 2013 – 2014 років і розрахований на молодих людей, які мають за мету створити сім’ю. Для реалізації проекту виділено 5 тис. грн.

«Наш девіз – «Щасливий шлюб на все життя!». На жаль, статистика показує, що від півроку до року спільного життя подружжя розлучається. А причина проста – вони не навчились жити разом, не навчились вирішувати побутові проблеми... Курс «Щасливий шлюб» розрахований на те, щоб допомогти молоді, підказати, надати консультації, як їм прожити довге і щасливе  сімейне життя», – зазначила координатор ВБО АСЕТ у Житомирськой області Наталія Рогальська.

За словами Наталії Михайлівни, також проводитимуться особисті консультації, а тренінги матимуть практичний характер. У проекті будуть брати участь спеціалісти – психологи, лікарі, педагоги тощо.

Під час прес-конференції також виступили тренери – щасливі пари у подружньому житті. Сім’я Алєксєнко та сім’я Березюків розповіли, що молодь цікавиться та охоче долучається до подібних заходів.

Нагадаємо, курс для неодружених пар «Щасливий шлюб» став продовженням вже традиційного для Житомира щорічного свята «Щаслива родина». Тренінги проводитимуться щовівторка. Початок о 19:00 год.

Тренінг для закоханих, які планують створити сім’ю складається із чотирьох тем, які охоплюють важливі аспекти подружнього життя:

1. «Важливсть сім’ї. Складові шлюбу»;

2. «Закоханість, любов та інтимні стосунки»;

3. «Способи прояву любові. Як зберегти любов»;

4. «Виховання дітей».

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare