Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 482110
Прогноз погоди
Три машини для прибирання міста переобладнали комплектом «зима»
25 листопада 2013 року 12:38

Увечері 24 листопада 2013 року до Житомира прибули три спеціалізовані машини для прибирання вулиць у будь-яку пору року.

Сьогодні, 25 листопада 2013 року, спеціалісти постачальника ТОВ «Глобус-авто» разом із спеціалістами КП «УАШ» здійснили переобладнання машин комплектом для зимового утримання вулиць.

Процедура переобладнання одного автомобіля займає 1,5 - 2 год. За допомогою автоматизованої системи замінити зимове обладнання на літнє може навіть одна людина (водій-оператор).

«Незважаючи на дощ, сьогодні ми переобладнали одну машину фактично за годину. У роботі брали участь відразу декілька працівників КП «УАШ» для того, щоб навчитися правильно і швидко виконувати цей процес. Наша фірма не лише показує, як здійснювати переобладнання, а й видає по закінченні навчання сертифікати працівникам. Це засвідчує, що у подальшому працівники можуть самостійно здійснювати такі процедури», — розповів  заступник директора з виробництва ТОВ «Глобус-авто» Анатолій Тернавський.

За умовами договору навесні компанія допоможе переобладнати машини на літні комплекти.

«На таку техніку ми давно очікували. Завдяки сприянню Житомирського міського голови Володимира Дебоя, депутатського корпусу ми отримали три нових сучасних автомобілі. У минулому році для Житомира вже було закуплено один аналогічний автомобіль, до якого у найближчий час підвезуть зимове обладнання. Таким чином, у місті в зимовий період буде працювати чотири таких машини», — наголосив заступник начальника управління комунального господарства міської ради Віталій Шевчук.

Вже завтра, 26 листопада 2013 року о 9.30 год. відбудеться комунальна лінійка, під час якої презентують всю техніку, готову до прибирання міста в осінньо-зимовий період.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare