Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5555
візитів всього: 482529
Прогноз погоди
Привітання Житомирського міського голови В.Т.Шелудченко з Днем міста
11 вересня 2009 року 16:38
Дорогі житомиряни!

Щиро вітаю вас з Днем народження міста! Древній і сучасний Житомир може пишатися тим, що в ньому народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей, які змінюють його обличчя. Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій, набуваємо європейського вигляду. Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для життя.

Усі досягнення, якими багате місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята, як день народження міста, кожен відчуває себе частиною великої родини. Ми маємо об’єднатися у любові до нашого міста, працювати і жити для його добра, допомагати тим, хто цього потребує.

Від щирого серця вітаю всіх вас з Днем міста! Бажаю, усім вам добра, здоров’я, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Зичу всім жителям міста Божого благословення, здоров’я, щастя, благополуччя!

Нових Вам перемог і творчих злетів!

З повагою,
міський голова                                Віра Шелудченко




Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare