Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 17
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 477434
Прогноз погоди
Управління освіти: якість масла підтверджена відповідними документами
21 листопада 2013 року 17:31

Управління освіти Житомирської міської ради інформує, що масло вершкове постачає до дошкільних навчальних закладів ПАТ „Продцентр” згідно договору від 18.01.2013 року.

Постачання масла вершкового здійснюється на підставі документів, що підтверджують якість та безпеку харчових продуктів, продовольчої сировини і супутніх матеріалів, визначених статтею 5 Закону України „Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини” від 24.10. 2002 року, а саме:

  • декларації про відповідність, що видається виробником продукції на кожну партію харчових продуктів, продовольчої сировини, супутніх товарів, або:
  • сертифікату відповідності чи свідоцтва про визначення відповідності   на харчові продукти, продовольчу сировину, супутні товари;
  • висновку санітарно-епідеміологічної експертизи на харчові продукти та продовольчу сировину;
  • ветеринарної довідки (свідоцтва) на кожну партію продовольчої сировини та харчових продуктів тваринного походження.

Під час проходження конкурсних торгів  ПАТ „Продцентром”  вказані документи були надані.

Щоразу при постачанні окремих партій масла вершкового до дошкільного закладу сертифікати відповідності надаються закладу на кожну поставлену партію продукції.  Відповідні сертифікати наявні у закладах.

Зазначаємо, що у відповідності до пункту 4.31. Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затвердженої спільним наказом МОЗ та МОН України від 17.04.2006 року № 298/277 (зі змінами) здійснення поточного контролю за якістю продуктів харчування покладається на Державну санепідслужбу, яка здійснює відбір проб у присутності адміністрації закладу при дотриманні спеціальних вимог (окремого закритого посуду, у спецодязі тощо).



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare