Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5554
візитів всього: 482524
Прогноз погоди
Навчання у житомирській школі: вибух, пожежа, евакуація
19 листопада 2013 року 15:35

Унаслідок неналежного утримання та експлуатації  газового обладнання стався вибух газової суміші у будівлі котельні, розташованої на території Житомирської ЗОШ № 8.Частково зруйнована будівля котельні.

Одночасно виникла пожежа в кабінеті хімії, розташованого на другому поверсі навчального приміщення.

Школярів і педагогічний колектив були евакуйовані до Житомирської ЗОШ № 20.

Саме так сьогодні, 19 листопада 2013 року, у Житомирській ЗОШ № 8 проходили тренувальні навчання, моделювання аварії техногенного характеру та проведення рятувальних робіт.

«Злагоджені дії управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради, комунальних служб дозволили якісно провести тренувальні навчання», — зазначив директор Житомирської ЗОШ № 8.

За його словами, на щастя, реальних таких ситуацій у навчальному закладі не виникало, а у разі виникнення педагогічний колектив та учні завдяки навчанням знатимуть, як діяти.

Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Микола Дідківський акцентував, що сьогоднішній захід — це генеральна репетиція до підготовки до командно-штатних навчань, які пройдуть 26 листопада 2013 року.

«Навчання будуть проходити на обласному рівні. У рамках підготовки на базі житомирських шкіл ми моделюємо реальні ситуації різних аварій, зокрема, техногенного характеру. Під час навчання залучаються усі чергово-аварійні служби життєзабезпечення та оперативного реагування», — наголосив Микола Дідківський.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare