Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 463581
Прогноз погоди
До наступного тендеру молоко в дитячі садочки закуповуватимуть за рахунок батьківської плати за харчування
18 листопада 2013 року 15:56

Конкурсні торги на закупівлю молока для потреб дошкільних навчальних закладів м. Житомира, що проходили 07 листопада 2013 року, не відбулися через відсутність учасників.

Це вже не перша ситуація, коли постачальники продуктів харчування в умовах сезонного стрибка цін саботують участь у тендерних торгах. Крім того, декого із постачальників лякають затримки в оплаті через казначейство, що мають місце останнім часом. Однак, оплата за харчування дітей – захищена стаття і фінансується через казначейство щонайменше раз на місяць в рамках укладених угод по факту постачання продуктів.

У зв’язку з тим, що договір на постачання молока попереднім постачальником «Т.В.К.Сервіс» вичерпано повністю, а новий тендер не відбувся, як вихід із ситуації управління освіти запропонувало закупівлю молока за рахунок коштів, які частково сплачують батьки за харчування. При цьому батьківська плата не буде більшою, ніж зазвичай, а поділятиметься на дві квитанції (без вартості молока та на вартість закупленого молока).

З цього питання 13 листопада 2013 року проведено нараду з керівниками дошкільних навчальних закладів та підготовлено роз’яснювальний лист з метою інформування батьків.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове