Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482713
Прогноз погоди
Антон Лукашик став переможцем Музичного рингу – 2013
15 листопада 2013 року 18:00

Головне свято Дня студента у Житомирі пройшло з величезним успіхом. У концертній залі Житомирського телецентру, де відбувалось дійство, не було жодного вільного місця. І це не дивно, адже саме тут зібрались справжні прихильники естрадного мистецтва, щоб переглянути оновлене молодіжне ток-шоу "Музичний ринг-2013", яке в Житомирі вже стало традиційним і проводиться наприкінці кожного року, підбиваючи підсумки творчих здобутків обдарованої талановитої молоді за рік.  Захід було організовано за підтримки Житомирської міської ради, мера м. Житомира Володимира Дебоя, управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради, обласного департаменту сім'ї, молоді та спорту, видовищного об'єднання "Шоу Сергія Вікторова".

На початку свята численних присутніх привітала зі святом Дня студента заступник Житомирського міського голови Наталія Леонченко.

Цього разу разом з постійними ведучими свята Сергієм Вікторовим і Тетяною Гуловою на сцені щоразу з'являлись персонажі відомого мультфільму "Ну, постривай", у виконанні учасників танцкоманди "T-SQUAD", з гумористичними репризами на студентські теми.

За підсумками  2013 творчого року дипломи від влади у різноманітних номінаціях отримали відомі серед молоді колективи і виконавці – учасники свята Дмитро Бондарчук, міжнародна школа танцю "T-Squad Dance School", Марія Ревінцова,  танцгрупа "Ladies Dance", Анастасія Навольнєва, танцювальна команда "T-SQUAD", Юлія Малініна, групи "Крісті", "Пау-TINA", "Фобія", Крістіна Мануйлова, вихованці школи східного танцю "Аміра Денс", Ольга Виговська, школа моделей "Elite Brilliant MODELS" і багато інших виконавців, які виступили з новими концертними номерами.

За почесне звання "Кращий молодіжний естрадний виконавець 2013 року" цього разу змагались  Антон ЛУКАШИК (студент державного технологічного університету) та Вероніка ГУРЕНКО (студентка інституту культури і мистецтв). Наприкінці свята глядачі своїми оплесками визначили переможця у головній номінації  – ним став Антон Лукашик, який отримав подарунки від міської ради та кінотеатру ім. І.Франка.

У фойє телецентру був організований інформаційний ПроФлеш для молоді. Його провели міський Центр соціальних служб для дітей, сім'ї та молоді, міський культурно-спортивний центр, обласний Центр профілактики та боротьби зі СНІДом, ГО "Перспектива" та "Паритет", КП "Реклама" та обласний Центр здоров'я та спортивної медицини.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare