Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481518
Прогноз погоди
Питання з перетворення м. Житомира у чисте екологічне середовище обговорювали під час круглого столу
15 листопада 2013 року 16:48

Круглий стіл на тему: «Обговорення проблемних питань поводження з відходами у м. Житомирі» відбувся 15 листопада 2013 року в прес-центрі Житомирської ОДА.

Під час круглого столу обговорювали проблеми поводження з твердими побутовими відходами. Незважаючи на чималі зусилля міської влади по вирішенню питань з очистки міста залишається ряд невирішених проблем, а саме – низька активність мешканців приватних будинків щодо укладання договорів на вивезення ТПВ, недостатній рівень екологічної освіти, виховання та свідомості населення міста Житомира, зростаюча кількість стихійних сміттєзвалищ.

Заступник Житомирського міського голови Володимир Кропивницький повідомив про досягнення влади міста з питань поводження з відходами: прийнято програму запровадження в місті Житомирі роздільного збору твердих побутових  відходів, яка суттєво зменшила навантаження на міський полігон ТПВ. На сьогодні триває пошук інвесторів щодо запровадження новітніх сучасних технологій переробки та утилізації твердих побутових відходів.

Начальник Житомирського міськрайонного управління Головного управління Держсанепідслужби у Житомирській області Олександр Шпита поінформував про сучасний стан нормативно-правових актів  щодо дотримання норм та правил утримання територій приватного сектору.

Також під час проведення круглого столу було прийнято рішення про звернення до громади міста щодо спільної участі з перетворення нашого міста в чисте екологічне середовище.

Управління по зв'язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare