Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482691
Прогноз погоди
Результати Чемпіонату міста серед студентських команд з міні-футболу «Молодіжна бутса»
15 листопада 2013 року 12:54

У ФСК «Динамо» з 12 по 15 листопада 2013 року за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради спільно з федерацією міні-футболу (футзалу) м. Житомира було проведено Чемпіонат міста серед студентських команд з міні-футболу «Молодіжна бутса».

Учасниками змагань стали вісім команд вищих учбових закладів І-ІV рівнів акредитації, а саме – Житомирський державний університет імені Івана Франка, Житомирський національний агроекологічний університет, Житомирський державний технологічний університет, Житомирський військовий інститут державного університету телекомунікацій, Будівельний коледж Житомирського національного агроекологічного університету, Житомирський автомобільно-дорожній коледж Національного транспортного університету, Житомирський кооперативний коледж бізнесу і права, Житомирський агротехнічний коледж.

Змагання проводились за кубковою системою. Кожна зустріч була по-своєму цікавою та напруженою.

У грі за третє місце зустрілись команди Житомирського державного технологічного університету та Житомирського університету імені Івана Франка. З рахунком 4:0 перемогли освітяни.

У фіналі за перше місце боролись команди Житомирського військового інституту державного університету телекомунікацій та Житомирського агротехнічного коледжу. Напружена боротьба тривала до останніх хвилин гри. Перемогу з рахунком 2:1 вибороли футболісти Житомирського агротехнічного коледжу.

Тож, за результатами змагань, лідерами стала команда Житомирського агротехнічного коледжу. Другу сходинку посіли спортсмени Житомирського державного університету імені Івана Франка. До трійки призерів ввійшла команда Житомирського державного технологічного університету.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare