Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 477109
Прогноз погоди
Питання Житомирського водоканалу вирішуватимуть на державному рівні
12 листопада 2013 року 13:07

Віце-прем’єр-міністр України Юрій Бойко повідомив, що сприятиме у вирішенні проблемної ситуації з КП «Житомирводоканал». На цьому він наголосив сьогодні, 12 листопада 2013 року, під час робочого візиту – огляду модернізованої котельні.

Віце-прем’єр-міністр підкреслив, що ознайомлений із проблемою роботи водоканалу в Житомирі – міський голова Володимир Дебой це питання піднімав.

«Цю проблему ми вирішуватимемо у трьох напрямках: необхідно зменшити втрати води, підвищити тариф для промислових споживачів та збільшити обсяг державної субвенції для населення на покриття різниці в тарифах. Я сприятиму вирішенню цього питання на державному рівні», – акцентував Юрій Бойко.

Нагадаємо, державна субвенція на покриття різниці в тарифах надходить виключно для І групи споживачів (населення), тоді як ІІ група споживачів (підприємства) послуги з водопостачання отримує за таким же тарифом (нижче від рівня собівартості) без забезпечення на те держсубвенції.

На разі регулювання тарифів здійснює Нацкомісія, тоді як до 01 вересня 2010 року регулювання тарифів було в компетенції міської ради.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare