Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 18
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464672
Прогноз погоди
Здобутки Житомира у 2013 році: звіт міського голови
11 листопада 2013 року 19:52

Про те, чого вдалося досягнути за три роки діяльності і що заплановано зробити у наступні два роки сьогодні, 11 листопада 2013 року, під час звітної конференції міського голови розповів мер Житомира Володимир Дебой.

За його словами, звітувати по закінченню річниці діяльності міським головою стало доброю традицією.

Володимир Дебой акцентував, що у цьому році Житомир активно впроваджував енергоефективні проекти.

«На сьогоднішній день підписані і знаходяться на стадії впровадження енергоефективні проекти на майже 20 млн. евро. Місто співпрацює з міжнародними інституціями по залученню коштів у проекти з розвитку КП «Теплокомуненерго», збереженні електричної енергії, економії газу», — зазначив міський голова.

Крім цього, у місті продовжуються ремонти дахів житлових будинків, прибудинкових територій, доріг. Капітальним ремонтом відремонтовано 12 вулиць, поточним — 17 вулиць, на чотирьох провулках забезпечено щебеневе покриття. Загалом у 2013 році виконано ремонт 33 вулиць на загальну суму майже 11,5 млн. грн.

Мер Житомира також наголосив на тому, що здійснюється робота з поповнення комунальних підприємств міста оновленим і новим транспортом. Працівники ТТУ власноруч зібрали шість тролейбусів та один трамвай, ще 14 нових одиниць спецтехніки було придбано для таких комунальних підприємств, як: «УАШ», «Житомирводоканал», «Житомиртеплокомуненерго», «Інспекція з благоустрою» та ВЖРЕПи.

Успішними є показники і у галузі освіти, медицини, спорту. Про це свідчить збільшення фінансування сфери освіти, закупівля медичного обладнання, встановлення спортивних майданчиків. Володимир Дебой підкреслив, що на досягнутому команда не планує зупинятися і буде наполегливо працювати над розвитком усіх сфер міста Житомир.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове