Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5518
візитів всього: 464633
Прогноз погоди
Житомир отримає 120 мільйонів гривень безповоротно
8 листопада 2013 року 15:35

12 млн.євро грантових коштів Житомир отримає безповоротно від Швейцарії на модернізацію системи теплопостачання міста. Про це сьогодні, 08 листопада 2013 року, під час брифінгу у перерві сесії повідомив Житомирський міський голова Володимир Дебой.

«Під час Міжнародного форуму з енергоефективності у м. Києві з боку Швейцарського уряду офіційно підтверджено те, що Житомир найближчим часом отримає 12 млн.євро гранту на розвиток системи теплопостачання міста. Над цим проектом ми працювали більше 3 років. Не йде мова про мера, мова йде про місто. Сьогодні місто Житомир звучить на рівні України», – наголосив мер Житомира.

У свій час кошти за таким проектом отримало м. Вінниця, яке за рахунок гранту придбало швейцарські трамваї. Житомир став другим містом в Україні, яке отримає такий значний безповоротній фінансовий ресурс.

Вже на наступному тижні до Житомира приїдуть швейцарські експерти, які проведуть детальний аналіз проекту та необхідне його фінансування.

Керівник міста акцентував, що Житомир уже залучив 6,7 млн.євро безповоротніх грантових коштів на реалізацію енергоефективних проектів.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове