Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 18
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 479572
Прогноз погоди
Чого чекають житомиряни від сесії міської ради?
7 листопада 2013 року 14:54

Попередня сесія Житомирської міської ради не прийняла жодного рішення, що стосується розвитку господарського комплексу міста. Депутати проголосували лише за підписання договору про партнерські відносини між містами Житомир і Плоцьк, перед чим довго дискутували про політичні і неполітичні аспекти євроінтеграції.

Чергова сесія міської ради, призначена на 8 листопада 2013 року, стосується насамперед прийняття важливих рішень, необхідних для життєдіяльності міста.

Понад 14 млн.грн. державної субвенції надійшло місту Житомир на виплату заробітної плати працівникам галузі освіти. Для того, аби освітяни міста отримали заробітну плату своєчасно, ці кошти мають бути перерозподілені  рішенням сесії міської ради та прийняті відповідні зміни до бюджету. У випадку нерозподілу субвенції освітяни Житомира не зможуть отримати навіть аванс за листопад 2013 року.

На розгляд депутатів міської ради також внесено проекти рішень щодо виділення 2,3 млн.грн. на утримання доріг у зимовий період, додаткового виділення коштів у сумі 1 млн.грн. на роботу КП «Житомирводоканал» в осінньо-зимовий період (для забезпечення виїздів для ліквідації аварій, придбання необхідних матеріалів), спрямування 130 тис. грн. на капітальний ремонт покрівлі гуртожитку для медпрацівників по вул. 1 Травня, 26, близько 90 тис.грн. на встановлення підйомника у поліклініці по вул. Великій Бердичівській за рахунок зекономлених коштів у галузі.

У випадку неприйняття рішення про припинення договору оренди земельної ділянки по вул. Шевченко, 18 (біля Будинку урочистих подій), що нині незаконно використовується, договір оренди продовжиться. Це у свою чергу унеможливить виконання робіт з благоустрою прилеглої до Будинку урочистих подій території.

КП «Житомиртеплокомуненерго» не може своєчасно проводити капітальні ремонти мереж, модернізувати систему теплопостачання, проводити заходи для скорочення втрат без затвердження інвестиційної програми підприємства.

Серед питань сесії – і прийняття у комунальну власність міста житлового будинку по вул. Жукова, 8. Наразі будинок не може бути підключений до системи теплопостачання, адже мешканці не мають ордерів на квартири.

Житомирські багатодітні сім’ї, які декілька років тому отримали земельні ділянки по вул. Северина Наливайка, досі не можуть розпочати на них будівництво житла. Адже землевпорядну документацію виготовлено на позиції, без адрес. Тому на сесію вноситься питання присвоєння адрес земельним ділянкам, аби люди якомога раніше змогли розпочати будівництво житла.

Загалом на сесію міської ради вносяться питання щодо продажу земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна на загальну суму 481 тис. грн. та продовження договорів оренди. У разі блокування роботи сесії міський бюджет може недоотримати 481 тис.грн. та щомісячно втрачати понад 60 тис.грн. на договорах оренди.

Всього сесія має розглянути 652 звернення суб’єктів земельних відносин.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare