Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 479383
Прогноз погоди
Заступник Міністра ЖКГ прокоментував роботу команди мера Житомира
6 листопада 2013 року 19:05

Реалізація енергоефективних проектів у Житомирі – це приклад для мерів інших міст, як потрібно працювати. На цьому наголосив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  Андрій Білоусов на  ІХ Міжнародному  конгресі «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства», присвяченому енергоефективності у сфері ЖКГ, що відбувся вчора, 5 листопада 2013 року.

Замміністра підкреслив, що сьогодні бюджетних коштів не достатньо для реформування сфери комунального господарства України. Ефективним рішенням для цього є залучення вигідних фінансових інструментів від Міжнародних фінансових організацій. Адже повернення таких кредитних ресурсів відбувається за рахунок зекономлених коштів від упровадження енергозберігаючих технологій.

Спілкуючись із пресою, Андрій Білоусов оцінив ефективність впровадження Житомиром проектів щодо енергоефективності, модернізації об’єктів житлово-комунального господарства та відзначив роботу команди мера Житомира.

«Житомир можна ставити за приклад для інших мерів щодо того, як потрібно працювати у напрямку залучення ефективних інвестицій. Адже за рахунок таких залучених кредитних ресурсів ми могли б отримати повністю відновлену і реформовану сферу ЖКГ,  до того ж ми можемо робити це не піднімаючи тарифи. Житомир, дійсно, попереду», – сказав Андрій Білоусов.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare