Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482615
Прогноз погоди
Через ЦНАП житомиряни зможуть отримувати паспорти
6 листопада 2013 року 15:08

Ще до офіційного відкриття житомиряни звертаються у Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) з проханням отримати консультації щодо адміністративних послуг. Про це розповіла начальник ЦНАП Сюзанна Галецька.

На базі Дозвільного центру, який функціонує з 2006 року і обслуговує суб’єктів господарювання, створений ЦНАП.

Центр складається із двох секторів — дозвільний центр і надання адміністративних послуг.

«Передбачено, що адміністратори дозвільного центру надаватимуть послуги для підприємців, адміністратори іншого сектору обслуговуватимуть громадян щодо безпосередньо надання адміністративних послуг», — підкреслила Сюзанна Галецька.

За її словами, створення такого центру спростить процедуру отримання необхідних документів як для фізичних, так і для юридичних осіб та зменшить контакт людей із чиновниками.

Уже затверджено перелік адміністративних послуг, який складається із 45 послуг. У зазначений перелік входять послуги, що стосуються земельних питань — оренди, користування, приватизації землі, також — отримання довідок про відсутність земель для ведення особисто-селянського господарства, архітектурно-будівельних питань, видачі посвідчень багатодітних батьків тощо.

Центр планує розширити цей перелік, залучивши інші адміністративні органи. Наразі можна отримати консультації представників державно-еміграційної служби щодо видачі паспортів. Поки що у ЦНАПі можна пройти лише процедуру оформлення документів для отримання паспорту, у майбутньому і сам паспорт заявник буде одержувати у Центрі.

Офіційне відкриття ЦНАПу заплановано вже у найближчий час. Проведено конкурс на заміщення вакантних посад адміністраторів. Кандидати проходять спеціальну перевірку.


Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare