Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 476338
Прогноз погоди
Житомир придбав 3 машини для прибирання міста взимку та влітку
6 листопада 2013 року 10:08

Три сучасні спеціалізовані машини для прибирання вулиць у будь-яку пору року незабаром з’являться у м. Житомирі. 05-08 листопада 2013 року їх презентують у м. Києві на VІ Міжнародній спеціалізованій виставці «КомунТех – 2013» як кращі зразки техніки для сфери ЖКГ на міжнародному ринку.

Спеціалізовану виставку відвідали керівники житлово-комунальних підприємств м. Житомира, депутати міської ради та Житомирський міський голова Володимир Дебой.

Нова техніка має змінне обладнання для прибирання міста у будь-яку пору року. Для прибирання взимку спеціалізована машина має піщано-солевий розкидач та сніговий відвал італійського виробництва, для роботи влітку – 6-кубова  вакуумно-підмітальна установка німецького виробництва.

«За 1,5-2 години за допомогою автоматизованої системи одна людина (водій-оператор) зможе замінити зимове обладнання на літнє. Техніка не буде простоювати у різні сезони, а використовуватиметься цілорічно», –  розповідає комерційний директор «Глобус-Авто» Віталій Бахчеван.

За 12 років роботи компанії на ринку такі автомобілі вже є у більше 50 містах України і зарекомендували себе дуже ефективно і надійно. Про ефективність роботи техніки свідчить і участь компанії у міжнародних виставках.

Житомирський міський голова Володимир Дебой наголошує, що придбана для міста техніка суттєво допоможе у прибиранні міста і проявить свою ефективність вже цієї зими.

«Це універсальні автомобілі, кожен із яких має зимове і літнє обладнання. Вони також будуть обладнані GPS-трекерами. Ми бачитимемо місце знаходження машини кожної хвилини. Це дасть змогу контролювати місце і час перебування машини, які дороги вона очищує та з якою швидкістю. Житомир матиме сучасну лінійку техніки, що сподіваюсь, суттєво поліпшить очищення міста», – говорить міський голова Володимир Дебой.

Житомир уже має 2 автомобілі для прибирання вулиць у будь-яку пору року. Проте цього обладнання для ефективного очищення доріг вкрай недостатньо.

Нові спеціалізовані машини придбано за результатами тендерних торгів, в яких перемогло ТОВ «Глобус-авто». Загальна вартість 3 одиниць техніки сягає понад 9 млн.грн.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare