Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5552
візитів всього: 481363
Прогноз погоди
Чи буде господар у спортивного майданчика біля Мистецьких воріт?
5 листопада 2013 року 18:39

У п’ятницю, 8 листопада 2013 року, під час засідання сесії Житомирської міської ради буде розглянуто питання  «Про укладання договору благодійної пожертви з благодійною фундацією «Відкриті серця України».

Нагадаємо, що 12 жовтня 2013 року у Житомирі біля Мистецьких воріт було відкрито Осередок здорового дозвілля – новий 4-модульний сучасний багатофункціональний майданчик для активного дозвілля житомирян будь-якого віку.

Під час сесії буде розглянуто питання, чи приймати в якості пожертви в комунальну власність міста Житомира спортивний майданчик біля Мистецьких воріт від благодійної фундації «Відкриті серця України».

Начальник управління капітального будівництва міської ради Алла Корж зазначила, що ключі від усіх замкнених люків для подальшої експлуатації мереж передано комунальним підприємствам «Житомиртеплокомуненерго», «Житомирводоканал», «Експлуатація штучних споруд», а також «Укртелеком».

«У разі прийняття цього майданчика у комунальну власність міста, Житомирська міська рада візьме на себе зобов’язання подальшого догляду та розвитку цього спортивного комплексу. Зокрема, це можливість додатково обладнати майданчик як штучним покриттям, так і системою відеоспостереження», — підкреслила начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Олена Сарно.

Вона також зазначила, що інформація подана на одному із житомирських інформаційних сайтів про те, що із міського бюджету виділені кошти в сумі 39,3 тисячі грн. для ремонту та реконструкції спортивного майданчика біля Мистецьких воріт є хибною.

Відповідно до рішення сесії міської ради № 563 від 11.07.2013 року «Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 18.04.13 № 526 «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку міста Житомира на 2013 рік» у розділі 13 «Розвиток фізичної культури і спорту» в п.13.1.3 «Будівництво, реконструкція та капітальний ремонт спортивних об’єктів», підпункті 13.1.3.1 «Реконструкція та капітальний ремонт з придбанням та встановленням спортивного тренажерного обладнання, тощо» вказано  2 спортивні майданчики (вул. Миру, 12, м-н Мистецькі ворота).

Кошти в сумі 39,3 тисячі гривень будуть використані на закупівлю спортивного обладнання для облаштування спортивного майданчика за адресою вул. Миру,12, за зверненням гр. Горобця Р.С. Робочий проект з  реконструкції спортивного майданчика за місцем проживання за адресою: м. Житомир, проспект Миру, 12, знаходиться на перевірці в філії  ДП «Укрдержбудекспертиза» у Житомирській області.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare