Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 479537
Прогноз погоди
Суботник у Житомирі: до прибирання долучаються депутати, голови районних рад, працівники виконкому, житловики та комунальники
1 листопада 2013 року 17:45

У Житомирі триває загальноміське прибирання. До другого дня суботника долучилися не лише виконавчі органи міської ради та працівники житлово-комунальних підприємств, а й депутати міської ради, колективи Богунської та Корольовської районних рад на чолі із керівниками, всі бажаючі житомиряни.

Сьогодні, 01 листопада 2013 року, сквер по вул. Котовського – Шелушкова прибирали комунальні підприємства «Реклама», «Зеленбуд», а також управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища.

Не одну машину опалого листя та сміття з вул. Мануїльського зібрали та вивезли колективи КП «Агентство з управління майном»,  організаційний відділ міської ради, відділ бухгалтерського обліку та звітності, КВЖРЕПів №11 та №8.

Директор КП «Агентство з управління майном» Ольга Пархомчук розповідає, що її колектив вийшов на прибирання майже у повному складі: «Сьогодні на прибирання вийшло майже все підприємство, залишилися лише повари, які готують гарячі обіди для понад 100 мешканців міста, що отримують такі послуги за соціальною карткою житомирянина. Приємно, що вийшли навіть ті, хто тільки прийшов зі зміни, адже люди розуміють, що ми робимо спільну справу для свого міста. Листя вивезли дуже багато. Вже наповнюємо не першу машину». Ольга Пархомчук говорить, що, на жаль, деякі житомиряни до прибирання долучаються не охоче. На зауваження мешканцям приватного захаращеного сектору люди не реагують або навіть додають своє сміття до змету опалого листя.

Натомість на вулиці Бориса Тена до роботи працівників КВЖРЕПу №13 активно долучаються також мешканці багатоповерхівок. Крім прибирання прибудинкової території, вони вирішили розпочати її підготовку до озеленення – збираються на зиму висадити декоративні кущі, аби вже навесні мати гарне подвір’я. Мешканці будинку по вул. Бориса Тена, 92 дякують своєму депутату Олегу Малиновському, який на їх звернення поставив лави біля під’їздів та постійно тримає з мешканцями зв’язок. Керівник салону краси «Валентина» також долучається до благоустрою території – встановлює міні-турнікети, аби автомобілі не залишали на зелених насадженнях.

Активно до суботника долучилися працівники та депутати Богунської і Корольовської районних рад. Голова Богунської районної ради Людмила Янушевич разом із 30 працівниками те депутатами, а також КВЖРЕПом №8  прибирали вул. Ватутіна, у тому числі проблемні ділянки біля приватного сектору. «Після урочистих привітань своїх працівників соціальної сфери ми разом із дружнім колективом урочисто вийшли свято праці. Приємно, що до ініціативи долучилися депутати та виконавчий комітет районної ради. Ми любимо своє місто і з радістю виходимо на прибирання», – розповіла Людмила Янушевич.

Заступник голови Богунської районної ради Микола Гришко говорить, що мешканці Богунського району завжди виходять на суботники: «Кожен мешканець Житомира, а особливо Богунського району – патріоти свого міста, адже виконують роботи не тільки біля своєї домівки, а й прибирають загальноміські території».

Вулицю Вітрука очищували від опалого листя колектив Корольовської районної ради. Керуючий справами Корольовського Петро Чеховський райвиконкому розповідає, що на прибирання вийшли десятки працівників районної ради, вони підтримують ініціативу влади щодо проведення загальноміських прибирань.

Вулиця Східна після роботи працівників управлінь житлового та комунального господарства стала чистою не лише на проїжджій частині, а й біля парканів приватних територій.

Крім заходів із прибирання територій, працівники КП «Водоканал» завершують здійснюють ремонти, а по вул. Вітрука працівники КП «УАШ» завершують ремонт покриття.

Начальник управління житлового господарства Світлана Півоварова повідомила: на прибирання міста виходять всі працівники житлово-комунального господарства, задіюється вся наявна техніка та додатково долучаються пилососи, погрузчики та машини для вивезення листя.

Нагадаємо, за розпорядженням міського голови у Житомирі з 31 жовтня по 02 листопада 2013 року триватиме загальноміське прибирання, до якого, крім виконавчих органів влади, працівників житлових і комунальних підприємств, запрошуються також громадські об'єднання та організації, політичні партії, релігійні конфесії, керівники підприємств, установ, організацій, учбові, лікувальні, торговельні і громадського харчування заклади, житлово-будівельні кооперативи не­залежно від їх підпорядкування і форми власності, власники приватних і відомчих житлових будинків, вуличні, квартальні, домові комітети, військові частини, дислоковані на території міста.

 

Працівники комунальних підприємств «Реклама», «Зеленбуд»,  управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища на прибиранні скверу по вул. Котовського – Шелушкова

Богунська районна рада із працівниками КВЖРЕП №8 на прибиранні вул. Ватутіна:

По вул. Мануїльського працювали КП «Агентство з управління майном»,  організаційний відділ міської ради, відділ бухгалтерського обліку та звітності та креативні працівники КВЖРЕПів №11 і №8:

Колектив Богунської районної ради працював по вул. Вітрука:

Працівники КВЖРЕП №13 разом із активними мешканцями працювали по вул. Бориса Тена

Працівники управлінь житлового та комунального господарства наволиди лад по вул. Східній

Не всі житомиряни дбають про свою прилеглу територію:

Магазин по вул. Мануільського

Територію біля приватного будинку по вул. Мануільського також прибирали працівники ЖЕКу

Комунальні підприємства продовжують ремонти:

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare