Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 477452
Прогноз погоди
Житомирський соціальний працівник отримала подяку Прем’єр-міністра України Миколи Азарова
1 листопада 2013 року 14:24

До Дня працівника соціальної сфери директор Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Юрченко отримала подяку Прем’єр-міністра України Миколи Азарова.

За словами Ольги Юрченко, така нагорода — це результат гарної роботи всього колективу.

«Будь-яка відзнака керівника — це заслуга і визнання колективу. Незважаючи на труднощі, ми разом працюємо над тим, щоб допомагати найбільш вразливим верстам населення і при цьому допомагаємо та підтримуємо один одного», — підкреслила Ольга Юрченко.

Центр має 25 фахівців із соціальної роботи та вісім провідних спеціалістів, які працюють на виконання соціальних ініціатив Президента України щодо надання соціальної допомоги вразливим верстам населення. Один працівник закріплений за 6 тис. населення.

Щодня фахівці зіштовхуються з різними труднощами: вороже ставлення, неадекватна поведінка та навіть погрози холодною зброєю.

Незважаючи на перешкоди, протягом 10 місяців фахівці із соціальної роботи відвідали близько 7 тис. сімей, інспектуванням охопили 12 тис. осіб, соціальну допомогу отримали понад 800 житомирян на суму 640 тис. грн. Про це заявив заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський.

«Робота соціальних працівників у м. Житомирі проводиться досить активно. Спеціалісти працюють над виявленням нових сімей, що потребують допомоги, а також підтримують постійний контакт із вразливими верстами населення. Визнання такої роботи на державному рівні говорить про дійсно відмінну ретельну щоденну працю», — наголосив Олександр Бочковський.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare