Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5532
візитів всього: 482251
Прогноз погоди
Понад 200 житомирян вийшли на загальноміське прибирання у перший день суботника
31 жовтня 2013 року 12:56

Сьогодні, 31 жовтня 2013 року, в Житомирі розпочалося загальноміське прибирання. На перший день суботника вже вийшли понад 200 працівників КВЖРЕПів, комунальних підприємств та виконавчих органів влади. Люди прибирають вулиці Фещенка-Чопівського, Рильського, Старовільську, Ольжича, Короленка, Максютова та ін.

Як повідомила начальник управління житлового господарства Світлана Півоварова, крім наявної техніки житлових та комунальних підприємств додатково залучено 12 одиниць – погрузчики, пилососи, машини для вивезення листя й сміття. Також активно прибираються території КВЖРЕПів №1, 3, 5, 6.

Житомирський міський голова Володимир Дебой подякував житомирянам, які долучаються до загальноміського суботника і прибирають території біля своїх будинків.

Нагадаємо, за розпорядженням міського голови у Житомирі з 31 жовтня по 02 листопада 2013 року триватиме загальноміське прибирання, до якого, крім виконавчих органів влади, працівників житлових і комунальних підприємств, запрошуються також громадські об'єднання та організації, політичні партії, релігійні конфесії, керівники підприємств, установ, організацій, учбові, лікувальні, торговельні і громадського харчування заклади, житлово-будівельні кооперативи не­залежно від їх підпорядкування і форми власності, власники приватних і відомчих житлових будинків, вуличні, квартальні, домові комітети, військові частини, дислоковані на території міста.

Вчора, 30 жовтня 2013 року, закінчилося 3-денне прибирання міського табору «Супутник», до чого долучилися працівники Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також студенти Житомирського військового інституту, Житомирських технологічного та автодорожнього коледжів.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare