Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 482029
Прогноз погоди
У житомирській сім’ї народилася десята дитина
29 жовтня 2013 року 17:07

Новонароджений хлопчик Петро став десятою дитиною у житомирській сім’ї Анни і Богдана Бодомерів.

За чотирнадцять років подружнього життя у сімейної пари народилося чотири доньки та шість синів, останній з яких з’явився на світ 16 жовтня 2013 року.

За словами матері, малюк народився передчасно, восьмимісячним. У нього були проблеми із диханням. Тривалий час дитина перебувала під спеціальними апаратами.

«Вся наша сімя хвилювалася і молилася за наймолодшого. Старші діти підтримували і допомагали татові, поки ми з Петром перебуваємо у лікарні», — розповіла Анна Бодомер.

Із вітаннями та подарунками до Житомирського обласного перинатального центру охорони здоров’я матері і дитини завітали Житомирський міський голова Володимир Дебой і заступник міського голови Наталія Леонченко.

Мер Житомира зазначив, що рішенням сесії для великої сім’ї надано земельну ділянку в районі вулиці Северина Наливайка. Також, незважаючи на те, що державна допомога при народженні дитини становить 115 640 грн., рішенням міськвиконкому з міського бюджету виділено матеріальну допомогу у розмірі 10 тис. грн.

«Приємно, що така зразкова родина живе саме у місті Житомирі. Бажаю Вам і дітям міцного здоров’я. Ми будемо робити, все можливе, щоб підтримувати такі сімї», — підкреслив Володимир Дебой.

Для Бодомерів оформлено 50% знижку на комунальні послуги. Дітям, відповідно до чинного законодавства, видано посвідчення на безкоштовний проїзд у комунальному громадському транспорті.

Братики і сестрички вже не можуть дочекатися повернення додому мами із братиком Петром. Обіцяють бути слухняними і в усьому допомагати батькам. Діти успішно навчаються у школі, люблять проводити час разом і відвідують музичну школу. Вони мріють, щоб усі в їхній родині були здорові і щасливі.



Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare