Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464676
Прогноз погоди
«Турбота» в дії
9 вересня 2009 року 11:48

У рамках міської програми соціального захисту населення «Турбота» підопічні Міського територіального центру обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян отримали пральну машинку від ПриватБанку.

«ПриватБанк проводить власні соціальні акції, разом з тим, ми з радістю відгукнулися на запрошення міського голови приєднатися до акції «Турбота», - зазначив заступник директора «Приватбанку» м. Житомир Вадим Хіля.

 

 



Нагадаємо, що 21 липня 2009 року Житомирський міський голова Віра Шелудченко оприлюднила старт комплексної міської програми «Турбота».
«
По-перше, ми прагнемо привернути увагу громадськості до стану проблем надання допомоги соціально незахищеним житомирянам. По-друге, використаємо можливості бюджету нашого міста для започаткування системи благодійної допомоги та надамо благодійникам всі, в тому числі, медійні та організаційні можливості для висвітлення їх діяльності та залучення до благодійності ширшого кола юридичних та фізичних осіб» - наголосила Віра Шелудченко.

 

 

Прес-служба міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове