Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 482211
Прогноз погоди
За рахунок грантів міського голови у Житомирі пропагуватимуть сімейні цінності
25 жовтня 2013 року 16:44

Гранти міського голови на реалізацію соціально важливих проектів у м. Житомирі цьогоріч отримали 2 громадські організації – ЖОМГО «Паритет» та Всеукраїнська благодійна організація «АСЕТ».

Житомирський міський голова Володимир Дебой під час зустрічі із представниками організацій висловив сподівання, що отримані гранти стануть поштовхом для їх більш широкої соціальної діяльності, адже подібні проекти організації реалізовували раніше, проте вони охоплювали меншу територію і були не постійно діючими.

У цьому впевнені і представники громадських організацій. Голова Ради ЖОМГО «Паритет» Наталія Тарасенко розповідає, що їх проект передбачає широке інформування громадськості щодо безпеки дітей в мережі Інтернет. Зокрема, організація готує соціальну рекламу, інформаційні листівки та тренінги для батьків щодо заходів із забезпечення безпечного Інтернету. Тренінги планують провести у кожній школі м. Житомира. Розпочинатимуть заняття вже із листопада. Завершиться соціальний проект на початку наступного року.

«Наша мета – зробити Інтернет безпечним для дітей. Тому ми розробили цілу програму інформування житомирян, яку розпочнемо втілювати уже із наступного місяця. Упевнена: такі заходи сьогодні необхідні, адже часто батьки не знають, що саме їх дитина переглядає в Інтернеті», – говорить Наталія Тарасенко.

Координатор у м. Житомирі та області Всеукраїнської благодійної організації «АСЕТ» Наталія Рогальська розповідає, що з допомогою виграного гранту їх організація більш широко продовжить започатковану три роки тому традицію відзначення Свята родини. Проект від «АСЕТ» передбачає активну діяльність у напрямку роботи з молодими сім’ями або з майбутніми подружжями.

«Ми хочемо допомогти  людям зробити їх шлюб міцним і щасливим. Для цього проводитимемо цикл тренінгів із парами різного віку. Думаю, що житомирянам це буде цікаво, адже ми не нав’язуватимемо порад та правил щасливого шлюбу, а у формі запитань-відповідей, ігор, спілкування допомагатимемо сім’ям або майбутнім родинам віднайти те, що зробить їх союз міцнішим», – говорить Наталія Рогальська.

Родинні курси та дошлюбні консультації проходитимуть у Житомирі в приміщенні РАГСу по вул. Великій Бердичівській. Всім парам, які подаватимуть заяви до РАГСу, будуть пропонувати пройти курс, який складається із 4 занять упродовж 1 місяця. На 1,5-годинні тренінги також запрошують закоханих, які ще тільки зустрічаються.

Представники благодійної організації сподіваються, що курси діятимуть на постійній основі.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare