Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477032
Прогноз погоди
У Житомирі відзначили кращих водіїв і дорожників
23 жовтня 2013 року 14:51

Уже 20 рік поспіль в останню неділю жовтня українські дорожники та автомобілісти відзначають своє професійне свято.

Сьогодні, 23 жовтня 2013 року, напередодні свята кращим представникам транспортної сфери вручили відзнаки Житомирський міський голова Володимир Дебой, голова Житомирської ОДА Сергій Рижук і заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Арешонков.

Мер Житомира подякував житомирським водіям за відповідальність і обережність при перевезені пасажирів і вантажу. Та підкреслив соціальну відповідальність водіїв, які здійснюють перевезення пасажирів пільгових категорій.

«Останні роки ми активно працюємо над покращенням стану доріг. У 2013 році в місті Житомирі було заплановано серйозні капітальні ремонти, проте через складне фінансування лише зараз завершуємо асфальтування підготовлених територій. Кошти зберігаються і будуть спрямовані на ремонт доріг вже у 2014 році», — зазначив Володимир Дебой.

Міський голова акцентував, що наразі важливим завданням є належне утримання доріг узимку. Вже до кінця осені Житомир планує отримати три спеціальні укомплектовані машини зима-літо. Обладнання машини дасть можливість працювати з розчином солі, піщано-солевою сумішшю.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare