Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 463597
Прогноз погоди
У Житомирській міській раді відбулася сесія
22 жовтня 2013 року 18:09

Сьогодні, 22 жовтня 2013 року, у приміщенні Житомирської міської ради пройшла чергова сесія, проте не пленарне засідання, а 20 сесія муніципально-освітньої програми для молоді «Школа місцевого самоврядування».

Житомирська «Школа місцевого самоврядування» – це постійно діючий освітній курс, спрямований на підвищення рівня обізнаності молоді міста в питаннях місцевого самоврядування та функціонування підрозділів міської ради. Заснована школа у 2001 році.

Житомирський міський голова Володимир Дебой привітав учнів школи з початком навчання і висловив сподівання, що активна, талановита та обізнана молодь буде працювати над розвитком міста у тому числі й у виконавчих органах Житомирської міської ради.

«Приємно, що молодь хоче бути більш обізнаною у процесах місцевого самоврядування. Я вірю, що всі, хто прийшли навчатися у «Школу місцевого самоврядування» успішно закінчать цей курс і отримають сертифікати», — підкреслив мер Житомира.

За роки функціонування школи майже 3 тис. студентів різних Житомирських навчальних закладів стали абітурієнтами школи.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове