Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 42
візитів сьогодні: 5556
візитів всього: 479477
Прогноз погоди
Майданчик на Мистецьких воротах цілком безпечний
18 жовтня 2013 року 16:49

Майданчик для дозвілля біля Мистецьких воріт у Житомирі цілком безпечний. На цьому наголошує заступник міського голови Олександр Бочковський. Майданчик побудований не для проведення професійних спортивних змагань, а для дозвілля дітей, аби замість шкідливих звичок вони долучалися до активного і здорового способу життя.

Заступник міського голови Олександр Бочковський наголошує: оскільки місце для майданчика обрано в центрі Житомира, то знайти тут ділянку без мереж практично не можливо і, відповідно, не можливо перенести люки деінде.

«Місце вибрано дуже вдало, адже в цьому районі таких майданчиків немає. Крім того, це густонаселений житловий район і кількість відпочиваючих свідчить про потребу в майданчику саме тут», – говорить Олександр Бочковський, а також розповідає, що у планах на наступний рік – встановлення тут штучного покриття та відеонагляду.

З приводу безпеки пластикових люків, то вони цілком відповідають своєму місцю розміщення. Начальник управління капітального будівництва міської ради Алла Корж запевняє: жодного приводу для хвилювання у батьків не має бути, адже люки сертифіковані і рекомендовані саме для встановлення на спортивних стадіонах та місцях для культурно-масових заходів. Їх відкрити неможливо, адже вони антивандальні і захищені 4 замками кожен. Люки витримують вагу у 2 тонни.

Крім того, це НЕ КАНАЛІЗАЦІЙНІ люки – під ними знаходяться мережі зв’язку та водомережі, і до того ж, їх глибина сягає до 80 см. Навіть попри малу глибину, пластикові кришки відкрити та пробити неможливо, лише за допомогою спеціалізованого ключа. А це зробити зможуть лише фахівці, адже майданчик перед встановленням відеоспостереження буде перебувати під наглядом працівників міського культурно-спортивного центру.

Тому батьки можуть бути спокійні: пластикові люки не чинять жодної загрози для здоров’я їх дітей.

Заступник міського голови закликає житомирян берегти перший у Житомирі такого роду багатофункціональний майданчик від вандалізму, де донедавна було пусте неприглядне місце. Тепер же Мистецькі ворота стали одним із кращих місць відпочинку житомирян.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare