Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5515
візитів всього: 464526
Прогноз погоди
До Дня прав людини у житомирській в’язниці малюють про Закон
17 жовтня 2013 року 13:42

У Житомирі підвищують правову освіту населення. Сьогодні, 17 жовтня 2013 року, відбулося друге засідання Міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення при виконавчому комітеті Житомирської міської ради.

Голова ради, перший заступник міської ради Галина Семенець підкреслила, що у місті успішно проходять заходи, спрямовані на інформування житомирян про чинне національне і міжнародне законодавство.

«Заходи по правовій освіті здійснюються на досить високому рівні і підтвердженням цього є перемога Житомирської міської ради у юридичних обласних змаганнях серед міських рад Житомирської області. Ми повинні рухатися вперед і підвищувати як свою правову освіченість, так і правову освіту школярів, молоді і житомирян в цілому», – наголосила Галина Семенець.

У рамках проведення місячника до Дня прав людини у Житомирських навчальних закладах фахівці міської ради, міського управління юстиції проводять низку заходів з метою роз’яснень прав дітей, серед яких запланована екскурсія для дітей в Житомирському міському управлінні юстиції.

Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді здійснив роботу із дітьми та молоддю СІЗО установи виконання покарання № 8 кримінально-виконавчої інспекції і виправної колонії № 4. Зокрема, були проведені лекції, рольові ігри та організовано конкурс малюнків «Закон у моєму житті». Наразі збираються роботи для оцінювання і підведення підсумків.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове