Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482702
Прогноз погоди
Привітання Житомирського міського голови В.Т.Шелудченко з Днем знань
1 вересня 2009 року 09:50
Дорогі учні, батьки, вчителі!
Щороку 1 вересня я з душевним трепетом проводжаю поглядом зграйки малечі, яка схвильовано, разом з батьками, вперше простує до школи, старших учнів, які, намагаючись видатися дорослішими, поважно йдуть до святкового шкільного подвір’я, і тих, уже цілком свідомих молодих людей, які цього дня вперше долучаються до виконання студентського гімну « Гаудеамус». Всі ми починалися зі шкільного порога…
День знань, який ми традиційно відзначаємо, набув у нас особливої значущості. З ним пов’язують особисті надії, сподівання, плани. Адже майже кожен оцінює знання як особисте надбання, багатство, енергію і джерело життєвого успіху, стартову основу підвищення соціального статусу.
Таке священне ставлення до знання закоренилось в підсвідомості людини, випливає з наших народних традицій, з осмислення сучасного світу. Нині знання – вирішальний чинник конкурентоздатності етносу, держави.
Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.
Великі надії держава покладає сьогодні на освітян - їх інтелект, досвід і усвідомлення свого високого покликання.
Шановні! Хай же на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи! Хай щедрою буде для вас доля, обминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває людська довіра та любов! Натхнення вам, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої Батьківщини!

Зі щирою повагою
Житомирський міський голова                       В.Т.Шелудченко


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare