Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5541
візитів всього: 477191
Прогноз погоди
Геннадій Темник: Житомир увійшов до 8 міст у проекті «Розвиток міської інфраструктури-2»
16 жовтня 2013 року 13:38

 

Житомир увійшов до 8 міст України, в яких планується реалізувати проект «Розвиток міської інфраструктури-2» у співпраці зі Світовим банком щодо модернізації системи водопостачання і водовідведення, а також поводження із ТПВ. Про це повідомив учора, 15 жовтня 2013 року, Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник.

«У наступному році розпочнеться реалізація 5 проектів з модернізації галузі на суму понад 15 млрд. грн. Надалі співпраця з міжнародними фінансовими та донорськими організаціями буде розширюватись», – акцентував Геннадій Темник.

Крім Житомира, у проекті зі світовим банком братимуть участь Київ, Донецьк, Харків, Кіровоград, Тернопіль, Коломия та Краматорськ.

Нагадаємо, заступник міністра Андрій Білоусов учора, 15 жовтня 2013 року, під час підписання договору між Житомиром і НЕФКО щодо реалізації проекту зі створення енергоефективного кварталу наголосив на готовності підтримки і сприяння Мінрегіонбуду для м. Житомира у реалізації енергоефективних проектів.

Адже сьогодні Житомир – один із лідерів у держави у сфері енергоощадності. Житомир успішно реалізував проект із НЕФКО з модернізації вуличного освітлення та утеплення ДНЗ №21. Наше місто – це перший муніципалітет, який отримав пряме запозичення від НЕФКО.

Житомир першим в Україні пройшов процедури погодження Кабміном на залучення 15 млн.євро коштів ЄБРР та Е5Р для модернізації системи теплопостачання, це перше місто, яке отримало грант від фонду Е5Р у сумі 50% від залученого кредиту.

Житомир входить до десятки енергоефективних міст України. Саме Житомиру Євросоюз довірив проведення заходу міжнародного рівня – Європейського тижня сталої енергетики-2013.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare