Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 41
візитів сьогодні: 5553
візитів всього: 476848
Прогноз погоди
Замміністра: Мінрегіонбуд сприятиме Житомиру у втіленні проектів
16 жовтня 2013 року 11:37

 

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства сприятиме втіленню енергоефективних проектів у м.Житомирі в найкоротші терміни. Таку позицію озвучив учора, 15 жовтня 2013 року, під час робочої зустрічі із міським головою Володимиром Дебоєм, керівництвом НЕФКО заступник міністра Андрій Білоусов.

«Ми дякуємо мерам міст Житомир і Вінниця, які перші розробили проекти, отримали всі погодження за програмами. Думаю, що втілення проектів саме у цих містах дасть можливість технічно переоснастити теплопостачальні підприємства і значно скоротити споживання енергоносіїв. Мінрегіонбуд за свого боку максимально сприятиме в реалізації саме цих проектів у найкоротші терміни»,  – сказав Андрій Білоусов.

Заступник міністра упевнений: місто Житомир сьогодні йде правильним шляхом, реалізуючи вже не перший проект з енергоефективності та втілюючи пілотні проекти, які стануть прикладами для багатьох міст України.

Житомирський міський голова Володимир Дебой подякував керівництву Мінрегіонбуду за тісну співпрацю в рамках впровадження інноваційних технологій: «Сьогодні Мінрегіонбуд є нашим головним стратегічним партнером по просуванню політики енергозбереження й енергоефективності в державі», – акцентував мер Житомира.

Нагадаємо, вчора, 15 жовтня 2013 року, Житомир і НЕФКО підписали наступний договір на реалізацію проекту щодо впровадження інноваційних технологій у сфері теплопостачання міста. Понад 7 млн.грн, половина із яких – безповоротні кошти, будуть спрямовані на створення енергоефективного кварталу із районною котельнею по вул. Домбровського, 30 для 5 житлових багатоповерхових будинків та ДНЗ №59. Від реалізації проекту споживання газу котельнею зменшиться на 30%, електроенергії – удвічі. Очікуваний економічний ефект – 70 тис.євро в рік.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare