Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 482266
Прогноз погоди
Люки на новому спортивному майданчику безпечні
14 жовтня 2013 року 19:00

Люки на територіях спортивних майданчиків та місцях культурно-масових заходів – цілком нормальне явище, адже по всьому місту проходять  мережі. Спортивний майданчик на Мистецьких воротах – не вийняток, адже розташований у центрі міста, де, відповідно, багато комунікацій.

На публікації житомирських Інтернет-видань інформуємо: проект будівництва Осередку здорового дозвілля пройшов державну експертизу і розроблений відповідно до всіх норм ДСТУ БВ 2,5-26:2005 та ДБН. Будівництво майданчику виконане за всіма нормативами та за погодженням необхідних служб.

При будівництві спортивного майданчику чугунні люки замінили на безпечні – сертифіковані, пластикові антивандальні із замками. Вони здатні витримувати навантаження до 2 тонн. Такого роду люки використовують при будівництві стадіонів і місць для культурно-масових заходів, – акцентує начальник управління капітального будівництва Алла Корж.

«Спортивний майданчик – це соціальний об’єкт. Тому, перш за все, тут врахована безпека дітей. Люки не заважатимуть дітям під час спортивних занять. Вони пластикові і на замках, тому їх не знімуть. Крім того, майданчик сьогодні охороняється підрозділом муніципальної міліції, надалі майданчик буде під відеонаглядом», – говорить Алла Корж.

Керівник управління капітального будівництва наголошує: люки не є перешкодою для використання майданчика, адже вони рекомендовані саме для спортивних стадіонів.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare