Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 475502
Прогноз погоди
Через «зірвану сесію» люди не можуть вирішити проблемні питання по будинку № 8 на вулиці Маршала Жукова
14 жовтня 2013 року 12:04

Мешканці будинку № 8 по вулиці Маршала Жукова прийшли сьогодні, 14 жовтня 2013 року, у Житомирську міську раду з проханням до міського голови Володимира Дебоя допомогти їм у вирішенні проблем стосовно видачі постійних ордерів на отримання квартир та порадити, як діяти у ситуації, що склалася.

Люди стали заручниками – з однієї сторони Міністерства оборони України, яке, за словами мешканців, повільно вирішує питання підготовки систем до опалювального періоду і не здійснює фінансування будинку у підключенні до теплопостачання, з іншої сторони – депутатів від опозиції. Мешканці обурені тим, що під час сесії міської ради не були розглянуті низка питань, серед яких і важливе для них – «Про прийняття в комунальну власність територіальної громади міста Житомира житлових будинків № 8 по вулиці Маршала Жукова, № 21, по вул. Вітрука в м. Житомирі».

«Якщо у вас, житомирських депутатів об’єднаної опозиції, немає інших проблем окрім політичних, то у нас, військових, та членів наших сімей немає де жити. Є збудований будинок, є бажання та воля місцевої влади виконати все необхідне, щоб ввести будинок в експлуатацію та припинити наші скитання по найманих квартирах і гуртожитках. На заваді, як виявилося, лише ви – шановні житомирські депутати об’єднаної опозиції», – зазначили мешканці будинку № 8.

Мер Житомира підкреслив, що наразі, незважаючи на відсутність фінансування від Міністерства оборони України, за кошти міста здійснено підключення до теплопостачання будинку. Керівник міста порадив мешканцям укласти договори з КП «Житомиртеплокомуненерго».

Він акцентував, що здійснить переговори із заступником Міністра оборони України у частині фінансування виконаних робіт. Міською радою було не лише підключено будинок до теплопостачання, а й здійснено ремонт і перероблено неякісні врізки до мереж.

«У вас має бути реальна робоча група, яка відпрацьовуватиме питання запуску тепла та здачі будинку в готовність до експлуатації. Зі свої сторони ми робимо все можливе, щоб вам допомогти», – звернувся до мешканців Володимир Дебой.

Стосовно обурення людей бездіяльністю опозиційних депутатів міської ради, то міський голова наголосив, що є опозиція по суті та опозиція у Житомирі. Опозиція по суті – це люди-патріоти, які хочуть, щоб було краще, а люди, які «зривають» сесію, ігноруючи проблемні та важливі питання, що стосуються лікарень, дітей, шкіл, заготовки піску і солі на зиму, діють безвідповідально.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове