Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481501
Прогноз погоди
Відкриття театрального сезону: Житомирський драмтеатр зiбрав аншлаг
13 жовтня 2013 року 14:36

Вчора, 12 жовтня 2013 року, аншлагом розпочав роботу у новому 70-му сезоні Житомирський музично-драматичний театр ім. Івана Кочерги.

 Театралізоване дійство зібрало повний зал та викликало шквал оплесків і схвальних відгуків.

Відвідали театр і Житомирський міський голова Володимир Дебой, заступник міського голови Наталія Леонченко, депутати Житомирської міської ради, житомиряни та гості міста.

Мер Житомира акцентував, що у Житомирі популярність театру з кожним роком зростає.

«У нашому місті стає модно і престижно відвідувати театр. Люди духовно збагачуються, отримують гарні емоції та дарують позитивну енергію артистам», – підкреслив Володимир Дебой.

Бажаючих подивитися театралізоване дійство виявилося стільки, що за довго до відкриття сезону були розкуплені всі квитки. Деякі глядачі розмістилися навіть на східцях у проході на балконі, для частини – доставляли стільці.

«Було дуже складно дістати квитки, проте ми всією сім’єю прийшли на відкриття сезону. Театр нам дуже подобається. Він по праву носить звання академічного. Бажаємо колективу театру успіху та нових здобутків», –зазначила депутат Житомирської міської ради Тетяна Шкуропат.

Управління по зв’язках згромадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare