Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 482218
Прогноз погоди
У Житомирі проходять VІ Дні польської культури
12 жовтня 2013 року 20:58

Традиційний українсько-польський захід – Дні польської культури проходять 12-13 жовтня у м. Житомирі.

На запрошення керівництва міста та Обласної спілки поляків до Житомира приїхали офіційні делегації із міста Плоцьк на чолі із Президентом Анджеєм Новаковським, міста Битом – на чолі із Президентом Даміаном Бартіля, Сілецького воєводства – на чолі із Зигмундом Вільком, а також кращі польські виконавці.

Дні польської культури та урочисте підписання Договору про партнерські стосунки між Житомиром і Плоцьком зібрали разом почесних гостей свята, керівництво міста, депутатів міської ради, польську меншину, польсько-українських виконавців та всіх небайдужих житомирян.

Польські народні танці, пісні, оркестр зібрали аншлаг у Телецентрі та подарували житомирянам гарне свято.

На цьому подарунки в польсько-українській співпраці не закінчуються, – акцентував Житомирський міський голова Володимир Дебой. «Разом із Генеральним консулом Республіки Польща Кшиштофом Швідереком ми готуємо ще один подарунок, який покищо залишимо у таємниці. Сподіваюся нам вдасться реалізувати задуманий проект вже до кінця року. Я вдячний усім, хто прийшов сьогодні на важливий захід міжнародної співпраці та польсько-української дружби», – сказав мер Житомира.

Офіційною і головною подією цьогорічних Днів польської культури стало підписання Договору про встановлення побратимських відносин між Житомиром і Плоцьком. Нагадаємо, сесією міської ради 10 жовтня підтримано рішення про підписання відповідної угоди зі сторони Житомира. Плоцьк висловився за партнерські відносини ще 27 серпня – під час засідання Сейму міста.

Управління по зв’язках з громадськістю 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare