Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 482100
Прогноз погоди
У Житомирі Мистецькі ворота стали одним із найкращих місць відпочинку
12 жовтня 2013 року 20:17

Сучасний багатофункціональний майданчик для активного дозвілля житомирян будь-якого віку відтепер працює в Житомирі біля Мистецьких воріт.

Сьогодні, 12 жовтня 2013 року відбулося офіційне відкриття так званого Осередку здорового дозвілля.

Міський голова Володимир Дебой під час відкриття висловив сподівання, що Мистецькі ворота тепер стануть одним із найбільш улюблених та найбільш масових місць відпочинку для житомирян. «Це вже другий проект, який ми реалізуємо у співпраці з Благодійною фундацією «Відкриті серця». У 2011 році в Гідропарку ми відкрили дитячий майданчик. Сьогодні презентуємо житомирянам Осередок здорового дозвілля. Сподіваюся, він прийде до снаги всім мешканцям нашого міста, адже тут можна і займатися спортом, і спокійно відпочити», – сказав Володимир Дебой під час відкриття майданчика.

"Я дуже радий, що ми реалізовуємо вже другий проект саме у Житомирі. Сьогодні ми можемо вам з гордістю презентувати цей об’єкт, який, сподіваюся, об’єднає всю житомирську родину навколо здорового змістовного дозвілля. Цей об’єкт включає в себе і дитячий майданчик, і майданчик для заняття ігровими видами спорту, а також сектор, де всі наші бабусі, батьки зможуть супроводжувати своїх дітей під час дозвілля та цікаво і корисно проводити час", – сказав Євген Полтенко, виконавчий директор Благодійної фундації "Відкриті серця України".

Новий 4-модульний майданчик у Житомирі будувався спільними зусиллями міської влади та Благодійної фундації «Відкриті серця України» у рамках підписаного у 2011 році Меморандуму про співпрацю.

Осередок здорового дозвілля складається із 4 модулів відпочинку: спортивного майданчику із турніками, дитячого ігрового майданчику, футбольного поля та модулю «Дозвілля» із алеєю лав, де в подальшому можна буде відпочити в онлайн-просторі, адже тут працюватиме Wi-Fi.

Все обладнання для багатофункціонального майданчику благодійно Житомир отримав від фундації «Відкриті серця України» за домовленістю міського голови Володимира Дебоя із виконавчим директором організації Євгеном Полтенко.

За кошти міського бюджету на Мистецьких воротах облаштовано покриття (1400 кв.м.), встановлено нові лави, проведено благоустрій та озеленення території, а також встановлено сучасне світлодіодне декоративне освітлення.

Вже у перший день відкриття майданчик був переповнений бажаючими позайматися на бруссях, пограти у футбол та просто відпочити із дітьми.

Житомирянка Олена говорить, що майданчик – саме те, чого не вистачало не лише мешканцям прилеглих будинків, а й усім житомирянам, адже Осередок здорового дозвілля розташований у центрі міста.

«Із задоволенням приходитиму сюди зі своїм синочком, якому вже 3 рочки. Сподіваюся, майданчик доглядатиму мешканці сусідніх будинків, а всі, хто приходитиме сюди, достойно поводитимуться. Адже діти таких місць просто потребують», – розповідає Олена.

70-річна Анна Федорівна також прийшла на відкриття майданчику. Житомирянка розповідає, що із задоволенням і сама відпочиватиме тут: «Приходитиму сюди і з внуками, і сама. Тут приємно подивитися, як молоде покоління займається спортом, грає в ігри на полі, дітки розвиваються».

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare