Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 482369
Прогноз погоди
Для житомирян відкрили ще один майданчик для дозвілля і спорту
12 жовтня 2013 року 18:58

Сьогодні, 12 жовтня, відбулося урочисте відкриття майданчика «Осередок здорового дозвілля». Цей унікальний комплекс з’явився завдяки плідній співпраці Житомирської міської ради та Благодійної фундації «Відкриті серця», і задумувався як універсальне місце проведення вільного часу для людей будь-якого віку.

Осередок здорового дозвілля має 4 модулі, на яких відразу і відбулися показові виступи художніх колективів, майстер-класи з декількох видів спорту, спортивні ігри та веселі забави для дітей з особливими потребами.

Найбільше усіх присутніх вразив виступ учасників руху Workout (вуличний фітнес), який відбувався на майданчику «Здоров’я». Молоді атлети показали, як завдяки здоровому способу життя і тренуванням можна виконувати неймовірні силові вправи. А після них продемонстрували свої бойові навички юні дзюдоїсти. На майданчику для найменших, батьків із дітьми була підготовлена спеціальна ігрова програма від аніматорів, а сам модуль «Дитина» обладнаний для безпечного і приємного сімейного відпочинку. Крім того, у цей же день відбулися змагання з настільного тенісу та міні-футболу на майданчику «Спорт».

Житомиряни дуже задоволені новим спортивно-дозвільним майданчиком, ще одним місцем, де можна цікаво і з користю провести вільний час. «До мене часто приїздять внуки, і я вже не знаю, як їх зайняти: то йду гуляти, то влаштовую різні ігри. Але якщо мені такого дозвілля предостатньо, то внуки все одно повні енергії і завзяття. Я дуже рада, що поблизу мого будинку є такий чудовий ігровий майданчик. Тепер внукам буде куди випустити свій ентузіазм, а я наглядатиму за ними і читатиму книгу чи газету», – розповідає Тамара Григорівна.

Міський голова Володимир Дебой зазначив, що у подальших планах – проведення Wi-Fi і встановлення лавочок для комфортного дозвілля.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare