Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482699
Прогноз погоди
Володимир Дебой відвідав Покровський ярмарок і скуштував гарбузової каші
12 жовтня 2013 року 18:45

Вже другий день триває Покровський ярмарок, де виробники сільськогосподарської продукції, меду, майстри народного промислу з Житомира та області представляють свою продукцію. Також відбуваються різноманітні конкурси, ігри та козацькі розваги.

Сьогодні, 12 жовтня, ярмарок відвідав і Житомирський міський голова Володимир Дебой, який позитивно оцінив продукцію учасників виставки. Мер міста сам куштував і частував гостей ярмарку, особливо дітей, стравами із гарбузи, придбав мед із різнотрав’я. А на аромат смачної гарбузової каші до Володимира Дебоя на частування приєдналися й почесні гості міста та партнери – польська делегація з міста Плоцьк.

Також на Покровському ярмарку можна було побачити оригінальні осінні композиції із гарбузів, які підготували учні багатьох житомирських загальноосвітніх шкіл. Були там і скульптури із цих овочів, і тварини, і цілі гарбузові сім’ї. Володимир Дебой обійшов усю виставку і подякував учням за їхні старання і зусилля.

Покровський ярмарок – це не лише можливість добре відпочити та скуштувати щось смачненьке, але й гарна нагода придбати сільськогосподарські товари, продукти молочного виробництва, бджільництва, вироби народного промислу за доступними цінами. Для прикладу, капуста коштує тут 1,5 грн. за кілограм, а картопля – до 3 гривень. Міський голова Володимир Дебой висловив свою вдячність учасникам ярмарку і запрошував їх і надалі брати участь у таких заходах.

Варто додати, що з 5 жовтня по вулиці Лятошинського також працює ярмарок сільськогосподарської продукції, де жителі міста та гості можуть придбати якісні і недорогі товари від виробників.

Управління по звязках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare