Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 68
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 477201
Прогноз погоди
Житомирський бронетанковий завод відсвяткував свій ювілей
12 жовтня 2013 року 10:27

Вчора, 11 жовтня 2013 року, Житомирський бронетанковий завод відсвяткував своє 70-річчя. У містечку Новогуйвинське завод успішно працює протягом багатьох років. Крім іншого обладнання, наразі підприємство випускає і сільськогосподарську техніку.

На урочисте свято завітали Житомирський міський голова Володимир Дебой, голова Житомирської обласної ради Йосип Запаловський, заступник міського голови Юрій Мойсеєв, колишні Міністри оборони – Олександр Кузьмук і Валерій Шмаров.

Спеціально до ювілею на підприємстві відкрили пам’ятну кімнату, де представлено моделі танків, фотографії та інформація про всіх керівників заводу.

Під час заходу кращі працівники підприємства були відзначені грамотами, подяками, грошовими преміями та цінними подарунками від керівництва міста, області та гостей свята.

«Щиро вітаю підприємство з ювілеєм. Приємно, що завод продовжує розвиватися і працювати на благо міста та області. Доказом цього є не лише якісна техніка, яку він випускає, а й побудова місцевої церкви та басейну», – підкреслив Володимир Дебой.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare