Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 481615
Прогноз погоди
Володимир Дебой: Президент України зробив реальні кроки до євроінтеграції
11 жовтня 2013 року 20:04

12 жовтня 2013 року Житомир зробить важливий крок у напрямку євроінтеграції – завтра відбудеться підписання Договору про партнерські стосунки міст Житомира і Плоцька (Республіка Польща).

Мер Житомира Володимир Дебой подякував депутатам міської ради, які вчора, 10 жовтня, одноголосно виступили за укладання договору, відповідно до якого вже завтра Житомир і Плоцьк стануть містами-побратимами.

Однак, керівник міста переконаний, що вчора питання євроінтеграції для частини депутатів було не головним, бо стосувалося саме вимоги щодо звільнення партійного лідера, коли під гарні розмови про євроінтеграцію були завуальована саме політика.

«Думаю, що Верховна рада і Президент вирішать питання євроінтеграції цивілізованим шляхом. Саме Президент України Віктор Федорович Янукович став людиною, яка зробила реальні кроки до євроінтеграції. Сьогодні Житомир також на практиці доводить свій курс та готовність до співпраці з європейськими містами», – сказав Володимир Дебой.

Керівник міста наголосив: євроінтеграція буде ефективною, коли втілюватиметься на практиці, а не в пустих розмовах. Саме таким ефективним шляхом сьогодні йде Житомир співпрацюючи із польським містом Плоцьк.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare