Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 482018
Прогноз погоди
Лист чи смс? Листоноші Житомира визнані кращими в Україні
9 жовтня 2013 року 20:56

 

З розвитком інформаційних технологій все більше паперові листи витісняються електронними повідомленнями, адже останні оперативніші та більш доступні. Проте, й сьогодні поштове листування користується попитом не лише в офіційній документації, а й серед пересічних громадян. На цьому наголошують самі листоноші, які щодня розносять по домівках житомирян паперові конверти.

Сьогодні, 9 жовтня 2013 року, вони відзначили своє професійне свято – Всесвітній день пошти. У міському палаці культури листонош вітали почесними грамотами та іменними годинниками керівництво міста й області.

Житомирський міський голова Володимир Дебой говорить, що йому приємніше отримувати написаний лист, ніж смс. «Те, що написано рукою, йде від серця. Лист передає душу. Смс – хоч і оперативне повідомлення, але не має живого дотику до аркуша. Я дякую працівникам Укрпошти за щоденну нелегку і відповідальну роботу. Щиро вітаю житомирських поштарів, які по праву визнані кращим відділенням в Україні», – сказав Володимир Дебой.

На запитання, чи пише мер Житомира особисто листи, Володимир Дебой відповів, що від руки часто пише вітання та побажання, адже вважає, що написаний лист найкраще може передати повагу до людини та побажання від душі.

Працівники Укрпошти нині працюють над тим, щоб підвищити оперативність листування. І вже мають хороші результати, – наголошує керівник Житомирської дирекції Укрпошти Олександр Ничипорук. Щодня понад 3200 працівників у Житомирі трудяться над тим, аби листування, перекази та інші поштові послуги були на найвищому рівні. А рівень таки житомирських листонош найвищий в Україні – у всеукраїнському рейтингу саме Житомирська дирекція Укрпошти зайняла І місце.

На оперативності поштового зв’язку наголошують і керівництво області. Заступник голови облдержадміністрації Микола Дейсан згадує життєві курйози, пов’язані із поштовим зв’язком, і жартує, що останнім часом листи стали надходити більш оперативно, ніж смс-повідомлення. Заступник голови обласної ради Михайло Чигир упевнений: житомирська пошта працює взагалі без курйозів.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare