Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 3
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 476599
Прогноз погоди
Працівники КП «Житомиртеплокомуненерго» отримали відзнаки Інженерної академії України
9 жовтня 2013 року 18:57

Інженерна академія України сьогодні, 9 жовтня 2013 року, відзначила КП «Житомиртеплокомуненерго».

Президент академії Анатолій Васильєв вручив диплом дійсного члена (академіка) технічному директору КП «Житомиртеплокомуненерго» Петру Павленку, а також нагородив дипломом члена-кореспондента директора КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитра Рогожина.

Анатолій Васильєв акцентував, що у Житомирі швидко та якісно здійснено підключення до теплопостачання житлового фонду і соціальних закладів міста. За його словами, це показник ефективної та хорошої роботи міської влади і самого підприємства.

Заступник Житомирського міського голови Володимир Кропивницький привітав працівників КП «Житомиртеплокомуненерго» з черговими здобутками.

«Надзвичайно приємно, що підприємство працює і на благо житомирян, і розробляє нові технології та співпрацює з іншими підприємствами України. Визнання КП «Житомиртеплокомуненерго» Інженерною академією України говорить про гарну роботу підприємства», – зазначив Володимир Кропивницький.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare