Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 481914
Прогноз погоди
У Житомирі продовжують ремонтувати дороги під наглядом мера та депутатів
7 жовтня 2013 року 18:49

Складні погодні умови серпня і вересня, а також складне фінансування не дали цьогоріч можливості житомирським комунальникам у повному обсязі і вчасно завершити планові роботи з асфальтування та ремонтів доріг. За розпорядженням міського голови Володимира Дебоя, з настанням сприятливого температурного режиму роботи з ремонту доріг відновлюються.

Зокрема, вже з початку цього тижня на трьох вулицях Житомира знову працюють бригади, що проводять ремонти асфальтно-бетонного покриття.

Сьогодні, 7 жовтня 2013 року, Житомирський міський голова Володимир Дебой разом із депутатом міської ради Олександром Фещенком під час робочого об’їзду оглянули ділянки по вулицях Котовського, Східній та Бориса Тена, де вже розпочалися роботи з асфальтування покриття.

Мер Житомира Володимир Дебой наголосив на необхідності проведення не лише оперативних ремонтних робіт, а й відповідальності працівників щодо якості. «Ми маємо завершити розпочаті роботи, які проводитимемо упродовж цього і наступного тижнів. Наше завдання – якісно завершити розпочаті ремонти доріг», – наголосив керівник Житомира.

Першочергово асфальтування доріг розпочинають на тих ділянках, де вже проведено підготовчі роботи. Для того, аби асфальт тримався довше, а латання доріг було більш якісне, комунальники завчасно проводили фрезерування доріг. Працівники говорять, що намагатимуться заасфальтувати всі підготовлені ділянки, аби місто нормально увійшло у зиму.

Директор КП «УАШ» Володимир Гаврилюк повідомив, що уже завтра бригади працюватимуть і по вул. Вітрука та Селецькій.

Невиконані планові ремонти з асфальтування переносять на наступний, також нині формують перелік доріг і дворів, які асфальтуватимуть у 2014 році.

Разом із проведенням ремонтних робіт житомирські комунальники продовжують поповнювати запаси Житомира піщано-солевою сумішшю, якої на зиму необхідно від 10 тис.тонн.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare